Villy Andersen

Jeg hedder Villy og er køkkenchef på GIV.
Det har jeg været siden sommeren 2009.

Jeg bor i Sunds med min kone, Connie, som er kantineleder.
Vi har 2 voksne børn og 3 børnebørn, som jeg nyder at tilbringe tid sammen med.

I min fritid kan jeg godt lide at gå i haven – vi har en dejlig stor en, som kræver meget tid.
Derudover går jeg til badminton.

Et godt kroophold går jeg ikke af vejen for – min kone og jeg nyder at tage af sted når tiden tillader det.

Jeg kan generelt godt lide mad, men min absolutte livret er stegt kalvelever som Engelsk bøf!

 

Opskrift på lækker sauce til fisk

Ingredienser:
½ porre
1 gulerod snittes i julienne
Lidt smør
2 g. safran
1 dl. tør hvidvin
ca. ½ lidt piskefløde
Salt og peber

  • Porre og gulerødder snittes i julienne hvorefter de sauterer i lidt smør.
  • Safran tilsættes og koges med hvidvinen.
  • Monteres med piskefløden og koges videre ved svag varme.
  • Smag til med salt og peber.

Velbekomme!