Lene Baand Rasmussen

Jeg er uddannet Køkkenassistent.
I 2018 er jeg blevet ansat i køkkenet her på GIV og jeg glæder mig til at være en del af højskolen.

Jeg er gift og har tre piger på, så der er altid liv i huset.

Vi har lidt forskellige dyr – bl.a. 3 blå og gule ara papegøjer.

I fritiden spiller jeg håndbold og den mere rolige del går med kreative ting med papir, perler mm.

Jeg elsker at bage, så derfor vil jeg dele denne opskrift med jer:

 

Opskrift på roulade m/ kakaofyld

Ingredienser:
3 æg
150 g. sukker
80 g. mel
20 g. kartoffelmel
1. tsk. bagepulver
Lidt nødderflager til pynt

Fyld:
2 spsk. kakao
3 spsk. sukker
3 dl. piskefløde

  • Æg og sukker piskes hvidt
  • Sigt mel, kartoffelmel og bagepulver i, og vend det sammen
  • Hæld dejen ud på pagepapiret og fordel det jævnt.
  • Drys med nøddeflager og bag i i ca. 10 min. ved 180° eller til den er gylden.
  • Imens kagen bager, laves fyldet, hvor kakao, sukker og piskefløde piskes sammen.
  • Når kagen er kølet af, smøres fyldet på.
  • Rouladen rulles og pyntes efter smag.