Johnnie Bøtker Laursen

Johnnie Bøtker Laursen
Underviser
johnnie@giv.dk

Hvis man spørger Johnnie, så føler han sig først og fremmest som et heldigt menneske.
Med basis i en dejlig familie – som af og til udviser en god portion tålmodighed – har han mulighed for at bruge sit arbejdsliv på at lave de ting, han synes er mest spændende.

Som udøver er Johnnie bidt af alt hvad der har med hav-, fos og polokajak at gøre. Dans med bølger og at gøre det svære med et smil er to vigtige elementer i hans friluftsliv – han elsker de kropslige oplevelser af at kunne mestre en havkajak i store bølger og meget vind, at surfe med kajak på Vesterhavet ved Klitmøller, at lege med strømmen i foskajak i Norge og sidst, men ikke mindst, kampen og hold- sporten i kajakpolo. Alt sammen ofte med elever og andre fra kajakmiljøet på skolen.

Baggrund
Johnnie har dyrket mange idræts-former lige fra karate til ballet – på seriøst konkurrenceniveau har det primært været volleyball og orienteringsløb. Som underviser har han gennem mange år undervist i volleyball, drama og fortælling udover friluftsliv i mange afskygninger.
Johnnies friluftsbaggrund strækker sig over ture med familie og venner på cykel, vandreture, ski i Danmark og Norge til 20 års kajakerfaring – byggeri af egne kajakker, undervisning og ture i Danmark, Norge, Sverige, Grønland, New Zealand og England.
Johnnie bruger en del af sin tid på at uddanne havkajakinstruktører og friluftsvejledere over hele landet – i de sidste 7 år, som en del af jobbet på Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg, samt som underviser på Friluftsvejlederuddannelsen (VIA Univercity College) her i Viborg.

Johnnies CV

  • Hovedfag i historie
  • Bifag i idræt
  • Sidefag i friluftsliv fra Bø i Norge
  • Formand for Dansk Forum for Natur- og Friluftsliv
  • Initiativtager til Havkajaksamrådet og de øvrige uddannelsessystemer i kano og klatring

Johnnie underviser i:

Bonusinfo
Johnnie har en side som ikke mange har set! Tilbage i en fjern fortid turnerede han med danseteatret Mari Bolin  Tani iført hjemmestrikkede benvarmere, pandebånd og en sok i bukserne som en balletdanser…