Netværket GIV

Netværket – Gymnastik og Idrætshøjskolen ved Viborg

Alle har brug for et stærkt fundament – det har du, og det har Gymnastik og Idrætshøjskolen ved Viborg (i daglig tale kaldet GIV). Det bedste fundament får vi, hvis vi deler – hvis vi giver dig noget og du giver os noget andet.

Netværket er GIV’s bagland og er en forening, som også du kan blive medlem af. I Netværket er gensidighed og ligeværd nøgleord i en smeltedigel af udvikling, kultur og bevægelse. Her mødes mennesker i forskellige aldre på tværs af professioner, erfaringer og baggrunde, for at inspirere hinanden og skolen, give og modtage spændende ideer og oplevelser og for at diskutere og præge udviklingen af den moderne højskole og det samlingssted som GIV, er og fortsat gerne vil være. Her er det hele menneske i centrum og foreningen af livsværdier, traditioner og nuværende tendenser vægtes højt.

Vores vision er at være Danmarks førende udviklingscenter for idræt, kultur og bevægelse med fokus på det hele menneske.

Tanken er, at mindst to gange om året inviterer vi dig til et møde på skolen, hvor der vil være et foredrag, en oplevelse, en debat, en indsigt eller noget helt andet, som du kan ønske på programmet.

Hvert år indkaldes du til Generalforsamlingen, hvor der er valg til GIV’s bestyrelse. Som medlem af Netværket – GIV kan du opstille, og du har stemmeret.

Bliv en del af Idrætshøjskolens mangfoldighed, få indflydelse, mød nye mennesker og lad dig berige med indsigter og udsigter, der rækker langt længere end dig.

Medlemskab
For at blive medlem af Netværket GIV, skal du betale et engangsbeløb på kr. 100.
Herefter er du medlem indtil du aktivt melder dig ud af Netværket.

Hvis ikke du allerede er medlem, men ønsker at være det, skal du betale medlemskab til konto 8491-4910014205 mrk. navn og “Netværket” – du kan melde dig ind løbende.
Efter indmeldelse vil du modtage invitationer til diverse arrangementer.

Udover betaling af medlemskabet er det vigtigt, at du udfylder en tilmelding, så vi får de oplysninger om dig, som vi har behov for – klik på den orange knap! 

Tilmelding til Netværket GIV

Hvis du er medlem af Elevforeningen Viborg Elever, så skal du blot betale kr. 10 for at tilmelde dig Netværket GIV.
Du skal bruge ovenstående kontonummer (husk navn + Netværk + Årgang på GIV) og også udfylde tilmeldingen.

 

Ifølge GIV’s vedtægt, skal medlemskab godkendes af bestyrelsen.
Kontingentet kan reguleres, og fastsættes af bestyrelsen for “Netværket – Gymnastik og Idrætshøjskolen ved Viborg”.

TAK til Signe, Kristian, Hans, eleverne, GIV Netværket, skolens undervisere og øvrigt personale! I gjorde det til en helt fantastisk højskoleaften, der løftede debatten derop, hvor det gav rigtig meget mening, og vi alle blev klogere!

Morten Jørgensen - Formand for bestyrelsen