Book en rundvisning

Vi vil med glæde vise dig rundt på højskolen, så du kan se og opleve alle vores faciliteter og skønne omgivelser - mange af tingene finder du kun på Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg.

Vi vil selvfølgelig gerne vide hvornår du kommer, så vi er klar til at tage imod dig – book derfor rundvisningen herunder!

Du er velkommen til at tage venner og familie med til rundvisningen…

Kommende rundvisninger:

  • den 4. juli 2017 kl. 11.00
  • den 5. juli 2017 kl. 11.00
  • hvis du ønsker en rundvisning i ugerne 29, 30 eller 31, skal du kontakte højskolen for aftale!
  • Hvis du ønsker en rundvisning i uge 32, kontakt da Michael Øhrstrøm, tlf. 40 23 29 41
  • den 19. august 2017 kl. 11.00
  • den 26. august 2017 kl. 11.00

Book din rundvisning her

Hvis du ikke kan nogle af de fastsatte rundvisningsdage, så kontakt skolen, så vi kan lave en rundvisning med dig på et andet tidspunkt.

Vil du gerne vil se højskolen på et tidspunkt, hvor der er godt gang i aktiviterne, så er det bedst at komme en hverdag (formiddag eller eftermiddag) – kontakt højskolen for nærmere aftale.

Få transporten betalt

Hvis du starter som elev på Idrætshøjskolen Viborg, vil du få refunderet dine transportudgifter til rundvisningen (iht. Statens takster). Hvis du tager med offentligt transportmiddel skal du gemme dine billetter. Du skal selv huske at komme forbi kontoret og få refunderet transportudgifterne.

 

Louise Krog - tidligere elev

Jeg vil til enhver tid anbefale et ophold på GIV! Det har givet mig så meget i livet og det har været nogle fantastiske 26 uger, som jeg aldrig nogensinde vil glemme.
Det har været en af mit livs bedste beslutninger at starte på GIV!

Højskolen har de bedste faciliteter og ligger midt i naturen, som også bruges i undervisningen!