Ski & snowboard

Der er mulighed for at vælge faget Ski og snowboard både på efterårs- og forårshold.

Canazei – Italien – Verdens største skiområde
Foruden de storslåede skioplevelser i sneen i henholdsvis , Sölden i Østrig i uge 46, Canazei i uge 4 og Passo Tonale også i Italien i uge 10/11, så byder faget på forskellige træningsmetoder, som vil udvikle dine evner på ski eller snowboard.
Undervisningen byder på træning på skøjter på en stor udendørs skøjtebane i Viborg, ishockey, fysisk træning, bar-mark træning, træning på inliner og meget mere. Alt sammen sjov træning for din balance, styrke og koordination!

Udover alle de fysiske udfordringer, så indeholder faget også teori om skiløb, sikkerhed, udstyr, videoanalyse af dit skiløb og undervisningspraktik.

I de uger vi er afsted i sneen, vil vi også bruge tid på fejlretning via video, øvelser i sikkerhed ved kørsel i offpiste, og meget mere.

Læs mere om hvad der sker på rejserne

En sæson som skilærer, eller underviser i en skiklub?
Som elev på skilinjen har du mulighed for at forberede dig som skiinstruktør. Hvis du har mod på det, bliver du forberedt til at kunne undervise dine højskolekammerater når hele skolen tager på ski i Passo Tonale i Italien i uge 11.

Hvad koster det?
At være elev på skilinjen koster lidt ekstra, så inden du starter på skolen skal du indbetale kr. 7295.

Beløbet dækker udgifterne til transport, liftkort, mad, ophold og undervisning på vores rejse til Canazei Italien i uge 4, samt en fagdag til SkiArena i et indendørs skianlæg. Beløbet opkræves i 2 rater før kursusstart.

Som optakt til skolens fælles skitur i uge 11, er der mulighed for ski-/snowboardelever at komme afsted i uge 10 – pris oplyses senere.

 

Hans Hvelplund
Spring / Ski / Inliner
hans@giv.dk
Jonas Borsøe
Adventure / Triathlon / Trailløb / Ski
jonas@giv.dk
Esben Dan Pedersen
Ski

Jeg blev virkelig overrasket over, at jeg på så få uger rykkede mit niveau på ski så meget. Samtidig sjovt og socialt. De bedste skiture jeg har oplevet!