Adventure & outdoor

Fagene i kategorien Outdoor er fyldt med udfordringer for alle og enhver. Der er altid plads til dem der er helt ukendt med hensyn til fagene, og vi garanterer at du udvikler dig selv og dine evner, lige meget om du er nybegynder, øvet eller semi-prof.

På Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg har vi nogle af landets bedste faciliteter! Nordeuropas største kunstige klatrebjerg, fos til kajak i svømmehallen, fede mountainbikes og meget mere, står til din rådighed alle ugens dage. Denne kategori spænder over en bred vifte af fag, og indeholder alt fra løb, rough’n tough, og ekspeditionstræning til kajak, klatring samt ski og snowboard.

Du lærer en masse om dig selv, udvikler dig som person, møder mange forskellige mennesker, og du vil opnå nogle færdigheder der giver dig oplevelser for livet.

Generelt om Idrætshøjskolen Viborg
På siden Idrætshøjskole kan du læse meget mere om at gå på idrætshøjskole og hvordan du kan sætter dit personlig præg på dit ophold
læs mere her...


Kom og oplev Idrætshøjskolen

Vi elsker at vise vores højskole frem. Book en rundvisning, og oplev alle vores faciliteter og dejlige omgivelser helt tæt på.
Book en rundvisning