EVENTS & UDLEJNING

For virksomheder, skoler, foreninger eller private.

På idrætshøjskolen i Viborg kan man rigtig mange, mange ting. Det er nemlig ikke kun højskole-eleverne der kan drage nytte af vores super fede faciliteter og vores seje undervisere.

Man kan nemlig komme på skolen og f.eks. lave Team Building, Idrætsdag eller lave en Højskole Intro for sin gymnasieklasse. Der er rigtige mange muligheder og dette er blot nogen af dem.

Nedenfor kan du læse lidt om de mange muligheder.

Teambuilding

GIV Huset har stor erfaring med firmaarrangementer, teambuilding, events, udlejning af møde- og idrætsfaciliteter og er altid klar til at finde på nye, spændende måder at ryste dit team sammen på. Så riv en dag ud af arbejdskalenderen, og giv dig selv og dine kolleger/venner udfordringer med spændende oplevelser og anderledes aktiviteter!

Læs mere

Højskole intro

Kunne i tænke jer at prøve højskole-livet?
Måske sammen med jeres klasse eller en anden gruppe? Så er Højskole-intro lige noget for jer. Vi kan sætte det op så det passer lige nøjagtig til jeres behov og sørger for at lave et skema så i får prøvet lige de fag der vækker jeres interesse.

Kontakt os

Idrætsdag

Hvorfor ikke flytte idrætsdagen væk fra de vante rammer?
Hos os kan du komme med hele din skole og holde jeres idrætsdag. Vi kan både hjælpe jer med at arrangere dagen, undervise eleverne og bespise alle – uanset baggrund. Sammen med vores projekt-elever arrangere vi en dag der ikke bliver glemt!

Kontakt os

Rystesammen tur

Skal vi knække den pinlige tavshed og ryste jeres gruppe sammen?
Det kan være for medarbejder, klasse kammerater eller en helt tredje gruppe. Uanset hvem i jer, kan i komme her på højskolen og få lavet et sjovt, inspirerende arrangement som kan sætte fut i sammenholdet!

Kontakt os

Polterabend

Hos GIV Huset finder du de perfekte aktiviteter, når I skal planlægge polterabend for jeres ven eller veninde. Mulighederne er mange:

  • Klatring
  • Kajakpolo
  • Adventure Race
  • eller noget helt fjerde
  • Eller hvad med en kombination, hvor I f.eks. først udfordrer jer selv på klatrevæggen, og derefter sætter jer i kajakkerne for at spille polo i svømmehallen?

Kontakt os